Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2009

Εκατομμυριούχος αναζητά την ιδανική νύφη!

Ένας εργένης πολυεκατομμυριούχος, από τις ΗΠΑ, προσέλαβε γνωστή προξενήτρα για να του βρει την ιδανική νύφη!

Ο 44-χρονος άντρας θέλει να δημιουργήσει οικογένεια και κρατά την ανωνυμία του μέχρι να του χτυπήσει την πόρτα η αγάπη.

Ο εν λόγω εργένης προσέλαβε την κυρία Janis Spindel γνωστή προξενήτρα της Νέας Υόρκης με 867 γάμους στο ενεργητικό της!

Η κυρία Spindel που έχει ως αρχική αμοιβή το ποσό των 50.000 δολαρίων θα ταξιδέψει στην πόλη του Detroit με σκοπό να ανακαλύψει την υποψήφια νύφη!

«Ο άντρας που με προσέλαβε έχει εργαστεί πολύ σκληρά για να επιτύχει στην ζωή του αλλά στις σχέσεις του είχε σταθεί άτυχος,» είπε η κυρία Spindel.

Η κυρία Spindel ανέφερε πως οι υποψήφιες νύφες θα πρέπει να έχουν ύψος άνω του 1.65 εκ., αρκετά μεγάλο στήθος, όμορφο και υγιές σώμα αλλά και ισορροπημένο μυαλό!

Οι ενδιαφερόμενες γυναίκες μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην ιστοσελίδα της προξενήτρας στην διεύθυνση: www. JanisSpindelmatchmaker.com.

Εάν η αίτηση γίνει αποδεκτή θα χρεωθούν το ποσό των 25 δολαρίων και θα περάσουν στην δεύτερη φάση που θα γίνει τηλεφωνική συνέντευξη.

Οι γυναίκες που θα περάσουν στην τελική φάση θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον ανώνυμο εκατομμυριούχο και εκεί ίσως μια από αυτές να γίνει η εκλεκτή της καρδιάς του!
-----------------------------------------
Πηγή: Έθνος

Τους διατάζουν να καπνίζουν περισσότερο!

Οι υπεύθυνοι της πολιτείας Hubei ζητούν από το προσωπικό να καπνίσει περίπου 230.000 πακέτα τοπικών τσιγάρων αξίας 500.000 ευρώ!

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  newego_LARGE_t_901_3371071.JPG Εμφανίσεις:  30 Μέγεθος:  29,4 KB


Το διάταγμα μάλιστα απειλεί με πρόστιμο οποίον δεν εκπληρώσει τους στόχους η «πιαστεί» να καπνίζει άλλη μάρκα τσιγάρων!

Οι τοπικές αρχές έχουν πάρει στα σοβαρά την υπόθεση αυτή και έχουν δημιουργήσει ήδη μια ειδική ομάδα κρούσης που έχει σκοπό να επιβάλει την διαταγή!

Ένας καθηγητής ανέφερε πως η ειδική ομάδα κρούσης εισέβαλε σε σχολείο και άρχισε να ερευνά για αποτσίγαρα στα τασάκια που βρίσκονταν στην αίθουσα του διδακτικού προσωπικού!

Ανακάλυψαν τρία αποτσίγαρα διαφορετικής μάρκας και μετά από διαπραγματεύσεις επιβλήθηκε πρόστιμο στο σχολείο!

Η Κίνα έχει 350 εκατομμύρια καπνιστές εκ των οποίων ένα εκατομμύριο πεθαίνει ετησίως από ασθένειες που οφείλονται στο κάπνισμα!


πηγη: ethnos.gr