Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

Ομοφυλοφιλικό χωριό συνταξιούχων!


Το πρώτο "χωριό" ομοφυλοφίλων συνταξιούχων στην Αυστραλία, θα κατασκευαστεί στη Βικτόρια. Ο καταυλισμός πρόκειται να φιλοξενεί μόνο ομοφυλόφιλους ηλικιωμένους και θα κατασκευαστεί στην περιοχή Ballan, περίπου 78 χιλιόμετρα δυτικά της Μελβούρνης.

Το κόστος του ομοφυλοφιλικού αυτού χωριού συνταξιούχων θα κοστίσει συνολικά 26 εκατομμύρια δολάρια ενώ οι εργασίες κατασκευής του θα ξεκινήσουν τις αρχές του 200.

120 αυτόνομα διαμερίσματα, δύο και τριών δωματίων το καθένα κατασκευάζονται για να φιλοξενήσουν τους κατοίκους τους ενώ ο οικισμός θα συμπεριλαμβάνει γήπεδα τένις, μπόουλινγκ, ανοικτό θέατρο και μεγάλο γυμναστήριο, με πισίνα, εστιατόρια και άλλους χώρους αναψυχής.

Η οικιστική μονάδα θα φέρει το όνομα Linton Estate, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου κατασκευαστών που ανέλαβε την κατασκευή του "ομοφυλοφιλικού χωριού", κ. Πίτερ Ντίκσον ο οποίος τόνισε ότι "δεν έχει σημασία αν οι ηλικιωμένοι έχουν σύντροφο ή όχι, αρκεί να είναι ομοφυλόφιλοι".

"Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου θα μπορούμε να ζήσουμε ανάμεσα σε φίλους", είπε χαρακτηριστικά.

Το δημοτικό συμβούλιο Moorabool Shire ενέκρινε την κατασκευή της οικιστικής μονάδας παρά τις αντιδράσεις κατοίκων της περιοχής, λέγοντας ότι δεν έχει σημασία ποιοι θα μείνουν στο "χωριό", αρκεί αυτό να πληροί τις υπάρχουσες χωροταξικές διατάξεις.

typos.com.cy

2 σχόλια:

repdien είπε...

Καιρος να μετακομίσουν καποιοι!

__cat__ είπε...

an kai genika de maresei o diaxorismos aytwn ton anthrwpwn koinwnika, thewrw oti mono etsi mporoun na zisoun ki aytoi san anthrwpoi eleytheroi kai na symperiferontai opws oi eterofyloi xwris tampou kai ton fovo tis synexous kritikis.

ps: mipws na kanoun ena tetoio kai ligo eksw apo tin kalamata ??? :PPP
ps2: wraio to blog su!