Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

«Η γάτα σου για το σκύλο μου»


Μια γυναίκα από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών συνελήφθη με τις κατηγορίες της κλοπής και του εκβιασμού, σε μια ιστορία όπου πρωταγωνιστές είναι ένας σκύλος και μια γάτα.
Η υπόθεση έχει ως εξής: όταν ένα λαμπραντόρ, με το όνομα Scooby χάθηκε από το σπίτι της Lidna Urioste, το βρήκε η οργάνωση Animal Care and Control που το κράτησε για πέντε ημέρες μέχρι να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του ή να υιοθετηθεί από μια καινούργια οικογένεια.
Και συνέβη το δεύτερο... Ο Scooby υιοθετήθηκε από τη Jutta Hollar και τον άντρα της αλλά δύο εβδομάδες μετά έμαθαν ότι η πρώτη ιδιοκτήτριά του, Urioste πήγε στην οργάνωση ψάχνοντας το σκύλο της.
Το ζευγάρι αρχικά σκέφτηκε να επιστρέψει το σκύλο αλλά μετά από μια συνάντηση που είχε με τη Urioste, η οποία ήταν αγενής και τους απείλησε με μηνύση αποφάσισε να τον κρατήσει. Μόνο που λίγες ημέρες μετά εξαφανίστηκε, όχι ο Scooby αλλά η Mitz, η γάτα της οικογένειας, την οποία όπως ομολόγησε σε μήνυμα που άφησε στον τηλεφωνητή της, είχε πάρει η Urioste για να τη χρησιμοποιήσει ως αντάλλαγμα για το σκύλο της.
Τελικά, η Urioste ούτε σκύλο έχει πλέον ούτε γάτα, καθώς συνελήφθη και βρίσκεται στη φυλακή μέχρι να δικαστεί.
Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: