Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

60χρονη έκανε σεξ με 17χρονο μαθητή της





Η 60χρονη δασκάλα, Αντριάν Λαφλάμ, από τη Φλόριντα των ΗΠΑ κατηγορείται ότι έκανε σεξ με 17χρονο μαθητή της, που βρισκόταν σε Κέντρο Κράτησης Ανηλίκων, στο οποίο εργαζόταν.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το «ζευγάρι» καλούσε στην συντροφιά τους και έναν 14χρονο μαθητή και έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Η ηλικιωμένη δασκάλα Φυσικής αντιμετωπίζει 15 κατηγορίες και σοβαρή ποινή φυλάκισης.
Οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση μετά από τηλεφώνημα της μητέρας του 17χρονου. Η σχέση μεταξύ δασκάλας και μαθητή ξεκίνησε αφού ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος από το Κέντρο. Όπως λέγεται, η Λαφλάμ ήταν αυτή που επικοινώνησε μαζί του.
Στις 19 Ιουνίου, η 60χρονη έφυγε για διακοπές, αλλά άφησε στον ανήλικο εραστή της το αυτοκίνητό της. Εν τω μεταξύ, η Λαφλάμ έμαθε ότι η μητέρα του την κατήγγειλε και αμέσως πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία για να δηλώσει κλοπή αυτοκινήτου, έτσι ώστε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.
Για κακή της τύχη, όμως, η αστυνομία παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις της με τον 17χρονο, στις οποίες του έδινε ακριβείς οδηγίες για το τι θα πει, όταν τον ανακρίνει η αστυνομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: